¨

Bryder Mark O. i VM-finale

Den danske bryder Mark O. Madsen er i finalen ved VM i Aserbajdsjan. OL-billetten er allerede i hus.

Drømmen gik i opfyldelse for Thor-bryderen fra Nykøbing Falster Mark O. Madsen, da han tirsdag kvalificerede sig til kvartfinalen ved VM i brydning i Baku, Aserbajdsjan. Dermed opnåede den 74 kilo tunge bryder nemlig en billet til OL i Beijing 2008, som var hans store mål i turneringen. Men den triumf var ikke nok for den 74 kilo tunge bryder, der senere tirsdag sikrede sig en finaleplads ved at eliminere den stærke polak Julian Kwit efter en sejr på 1-1, 4-1, 1-1.

Allerede med sin sejr i ottendedelsfinalen blev OL-billetten sikret, da Mark O. Madsen vandt knebent over tyske Schneider med 1-1, 1-1, 2-1.

Det kommende danske medaljehåb ved OL slog også franske Geunot Christrofhe i kvartfinalen og efter den flotte semifinalesejr over polske Julian Kwit er Mark O. altså klar til en spændende kamp om guldet klokken 16 dansk tid. 

Finalepladsen er et kærkomment resultat for Madsen, der så sent som i maj måned fik foretaget en skulderoperation og derfor ikke har haft optimale forberedelser til VM. Mark O. Madsen efterfulgte med sit flotte resultat landsmanden Anders Nyblom, der mandag kvalificerede sig til OL via en ottendeplads i en ca. 20 kilo lettere vægtklasse.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App