¨

Bro- og sporarbejde forlænger rejsetiden med tog

Foto: TV ØST

De næste fire uger bliver rejsetiden med tog forlænget med omkring en halv time mellem Nykøbing Falster og København på grund af bro- og sporarbejde.

Passagerer, der skal med tog mod København, skal mandag regne med ekstra rejsetid. De næste fire uger er der bro- og sporarbejde mellem Ringsted og København, og det betyder, at togene fra Nykøbing Falster kører over Køge i stedet for Ringsted, skriver DSB i en pressemeddelelse.

Ændringen giver en ekstra rejsetid på cirka en halv time.

Passagerer, der skal til Glumsø og Ringsted, skal skifte tog i Næstved, og DSB opfordrer til, at man holder sig opdateret på ænringerne på Rejseplanen.dk.

Også fra Vestsjælland skal man holde øje med ændringerne. Der kører færre tog mellem Korsør og København i de fire uger, arbejdet varer. InterCityLyntogene standser ekstraordinært i Slagelse og Ringsted, og det samme gør InterCitytogene i Borup og Viby Sjælland.

Bro- og sporarbejdet varer frem til 9. august.

Folketidende.dk skriver, at passagerer allerede søndag aften skal være opmærksomme på ændringer. her er der togbusser mellem Ringsted og Nykøbing Falster, hvilket betyder en forlænget rejsetid på op til en time og 10 minutter.

Derudover vil der også være arbejde på skinnerne mellem Orehoved og Nykøbing Falster om natten i næste uge, hvilket betyder, at passagerer også her må over i togbusser. 

02:33 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App