Brand i grillbar

Lidt før klokken slog 10 langfredag fik Lolland-Falster Brandvæsen et opkald: Der er brand i en grillbar i Marielyst. Efter 15 min. var ilden dog under kontrol

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Marielyst er i disse dage fyldt op med glade feriegæster, der nyder påsken i deres sommerhuse. Udover påskefrokost og gækkebreve, er påsken også den tid på året, hvor de lokale spisesteder åbner op for første gang efter deres lange vinterhi. Desværre for én grillbar i Marielyst startede sæsonen dårligt ud. Der gik nemlig ild i en frituregryde, og ilden spredte sig hurtigt til loftet. Derfor måtte de ansatte tilkalde Lolland-Falster Brandvæsen, der hurtigt fik kontrol over branden. Grillbaren er dog ikke til at rede. Den skal totalrenoveres, før der igen kan langes isvafler og ristede hotdogs over disken.

De ansatte havde uden held også prøvet at slukke branden selv. Desværre for dem betød det også, at deres ophold i branden gav dem en mindre røgforgiftning, og de blev derfor bragt på hospitalet.

- Ja, de havde gjort et godt stykke arbejde med ilden, inden vi kom. Desværre havde de ikke fået den slukket helt, siger indsatsleder Kaare Andresen fra Lolland-Falster Brandvæsen.

Kaare Andresen understreger dog, at man skal være meget forsigtigt, hvis man selv vil prøve at slukke en brand. Derfor er det bedst at ringe efter brandvæsnet, hvis man er i tvivl om, om man kan slukke den selv. Det kan nemlig være farligt, hvis man bruger de forkerte slukningsmetoder.