Brændende varebil på motorvej havde ammunition i lasten

En bilbrand betød tirsdag eftermiddag, at Sydmotorvejen var spærret i mere end en time. Slukningen blev kompliceret af, at der var ammunition i bilen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Sydmotorvejen er tirsdag eftermiddag netop delvist genåbnet, efter i næsten to timer at have været blokeret, mens brandfolk kæmpede mod flammerne i brændende varebil.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Slukningsarbejdet i bilen blev vanskeliggjort af, at bilen blandt andet havde ammunition i lastrummet.

- Det gjorde slukningsarbejdet lidt mere besværligt, men det nu heldigvis lykkedes at slukke branden, siger politiets vagtchef Anders Mikkelsen.

Vagtchefen kan endnu ikke sige noget om ammunitionen, eller hvad den lavede i bilen. Han understreger dog, at det kan været medbragt fuldt lovligt.

Motorvej blev lukket

Bilbranden opstod klokken 14.16, da bilen brød i brand under kørsel mellem Studehave og Sakskøbing på Lolland, og motorvejen blev lukket, mens redningsarbejdere arbejdede på stedet. Trafikken blev i stedet ledt af motorvejen, og skulle så køre ad den parallelle landevej i stedet.

Da der var mest kø på stedet var der omkring tre kilometer kø, men der er kort før klokken 16.00 blevet åbnet for trafikken i ét spor forbi ulykkesstedet.

Politiet oplyser, at ingen er kommet noget til ved branden.