Borgmester om udflytning af arbejdspladser: Jo før, jo bedre

John Brædder, borgmester i Guldborgsund Kommune, er glad for, at Venstre-medlemmer vil fremrykke udflytningen af medarbejdere til provinsen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Nykøbing Falster bliver sat i spil i en kronik onsdag. 

For fem af Venstres folketingsmedlemmer lægger nemlig i en kronik i Jyllands-Posten op til at fremrykke udflytningen af statslige arbejdspladser. Og det er noget, der huer Guldborgsunds borgmester.

- Jeg er meget glad for, at Venstre nu tager fat i debatten om udflytningen af flere statslige arbejdspladser og lægger op til at fremrykke udflytningen. Jo før, jo bedre. Det vil give et boost og skabe vækst. Det vil binde Danmark bedre sammen, og det vil skabe et land i balance, lyder det fra John Brædder i en pressmeddelelse. 

Guldborgsund Kommune har allerede budt velkommen til en del af Erhvervsstyrelsens medarbejdere, som rykkede til Nykøbing Falster i efteråret 2016.

Af regeringsgrundlaget fremgår det, at regeringen i 2018 vil fremlægge forslag til yderligere udflytning af statslige arbejdspladser. Og det er altså dette forslag, som Venstres fem medlemmer gerne vil sætte skub på.

- Jeg ser frem til, at regeringen og de øvrige partier i Folketinget, men også vores lokale folketingsmedlemmer, nu handler på de her konkrete udmeldinger og får sat skub i en ny runde med udflytninger af statslige arbejdspladser, siger John Brædder.