Blomsterhandler fik 170 ansøgninger til 20-timers job

Jette og Ole Christensen er blevet noget overrumplet over den interesse, der er for to job, de for nylig slog op. til det ene - en 20 timers stilling som chauffør - kom der hele 172 ansøgninger.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

172 ansøgninger til et job på 20 timer som chauffør. Det var langt flere, end hvad Jette og Ole Christensen fra Guldborgsund Blomster i Nykøbing Falster havde regnet med. Forrige lørdag havde de en jobannonce i Lolland-Falsters Folketidene og Sydsjællands Tidende, og den viste sig at være mere end effektiv.

Parret, der ejer blomsterbutikken, slog to stillinger op - en stilling som blomsterbinder, hvor 20 søgte, og så stillingen som chauffør 20 timer om ugen, og hvor 172 personer altså indtil videre har lagt billet ind. Og den store opmærksomhed er i den grad kommet bag på parret, der åbner ny butik i Lindholm Centeret i Nykøbing Falster 1. november.

- Det er rigtig mange for et lille firma, som kun har 10 ansatte. Vi er selvfølgelig bekendte med, at der er nogen, som skal søge jobbet, men så mange ansøgere på en 20 timers stilling havde vi aldrig regnet med, lyder det fra de to arbejdsgivere.

De tilføjer, at de slet ikke har tid til at gennemgå alle ansøgninger, men at de prøver at sende svar tilbage til alle.