Bil på tværs af skinnerne

Onsdag aften fik politiet en anmeldelse om, at der lå en bil på tværs af skinnerne ved Nørre Alslev Station, og at føreren var stukket af.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Et tog sydfra måtte tirsdag aften standse, før det nåede Nørre Alslev Station. Klokken 20.30 fik politiet en anmeldelse om, at der lå en bil på tværs af skinnerne.

- Vi får en melding fra Banedanmark om, at en bil ligger på taget midt på skinnerne. De er blevet kontaktet af togpersonalet, der har været ude for at se, om der sad nogen i bilen, men den var tom, fortæller vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Muligvis samlet op

Bilen er kørt galt på Skjoldmosevej, hvor der ifølge politiet er et skarpt sving. Det er formentligt der, det er gået galt, og så har føreren mistet herredømmet og kørt ud på skinnerne, hvor bilen er væltet rundt.

Bilen er en cox grå Opel Astra med registreringsnummer FC28320.

- Vi kan se, at ejeren er hjemmehørende i Stubbekøbing, men vi har ikke kunnet finde ham. Vi har fået oplysninger om, at en sølvgrå Volvo kørte fra stedet i aftes, og den har muligvis samlet føreren af Opelen op, siger vagtchefen.

Uheldet standsede togtrafikken i en time fra klokken 20.30 til 21.30. Bilen blev fjernet fra skinnerne og er nu i politiets varetægt.

Fordi toget var på vej til stationen, var det nede i fart, og ingen personer er kommet noget til på grund af den forulykkede bil.