Beboere og politikere demonstrerede for ny Storstrømsbro

Lørdag eftermiddag blev der afholdt demonstration på Storstrømsbroen, hvor både Beboerforening på Orehoved og Det Konservative Folkepartis lokale partiforening var tilstede.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Beboerforening på Orehoved og den lokale afdeling af Det Konservative Folkeparti stod lørdag eftermiddag for en demonstration på Storstrømsbroen. Formålet var at tilskynde byggeriet af en ny.

Flere har tidligere kritiseret, at broen er ved at falde fra hinanden, men at problematikken ikke tages alvorligt på Christiansborg.

Netop derfor var den konservative formand Søren Pape Poulsen og hans lokale partifæller sammen med beboerforeningen mødt op for selv at se på og vurdere og diskutere situationen. 

- Det er super hamrende vigtigt. Vi har prøvet, at broen har været lukket, det vil sige, at der ikke har kunne køre tog, og hvis ikke det kan lade sig gøre at komme over broen, så er der kun Farøbroen, og det er en motorvejsbro, og så er vi hægtet helt af hernede fra den øvrige landsdel, sagde Vibeke Hellmann (LA) fra Orehoved Beboerforening. Hun blev suppleret af Marie Louise Friderichen (Kons.):

- Et er at sidde og kigge på nogle billeder inde på Christiansborg og tale over nogle papirer. Noget andet er at møde så mange mennesker, som har bakket op om det her på Facebook og som møder op i dag i snevejr og i tåge på en lørdag eftermiddag. Det giver et lidt andet indtryk, det giver en forståelse af, at det her er hjerteblod, sagde hun.