Bandidosrockere for retten i grov afpresningssag

I dag tirsdag begynder retssagen mod 3 Bandidosrockere, der er tiltalt for 10 sager om pengeafpresning i blandt andet Nykøbing Falster.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er alvorlige anklager, der er rejst mod 3 Bandidosrockere, hvis sag i dag tirsdag begynder i Retten i Næstved.

De 3 er tiltalt for i alt 55 forhold, der tæller 10 pengeafpresninger, frihedsberøvelse, røveri, ulovlig tvang, vold, trusler og narkohandel. Det skriver eb.dk. Ifølge avisen tæller anklageskriftet blandt andet et forhold om en restauratør fra Nykøbing Falster, der gennem 5 måneder blev afpresset. Først skyldte han 50.000 kroner, siden blev der lagt 5000 kroner på om dagen i dummebøder, og til sidst måtte han overdrage hele sin restaurant med inventar til rockerne. 

Afpresning og amfetamin

En anden blev ifølge tiltalen afkrævet 50.000 kroner og truet med at få klippet fingrene af eller knust dem. Han endte med at aflevere penge, dæk, fælge, mobiltelefoner og personlige papirer til rockerne, og i Haslev har en tidligere rockerstøtte måttet betale 15.000 kroner for at melde sig ud af støtteklubben.

Derudover følger flere afpresningssager fra Nykøbing Falster, og så er den ene af rockerne også toltalt for handel med mindst 2 kilo amfetamin.

De 3 rockere er henholdsvis 23, 27 og 51 år og nægtersig skyldige i anklagerne. Der er sat 17 retsdage af til sagen, der først forventes afsluttet i september.