Bad forgæves om plejehjemsplads - nu er han indlagt igen

83-årige Erik Madsen fra Nørre Alslev har efter 4 indlæggelser tryglet kommunen om en plejehjemsplads uden held. Nu er han indlagt for syvende gang.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Erik Madsen er bange for at være alene i sit hjem i Nørre Alslev. Han har siden nytår døjet med en lungebetændelse, og sygdomme som KOL og astma gør, at han er hårdt plaget af den.

Læs også: Syg falstring bange for at vende hjem

I februar bragte TV2 ØST flere indslag om Erik Madsen, som forgæves har forsøgt at råbe kommunen op for at blive tildelt en plejehjemsplads, så han ikke skal være alene, men Guldborgsund Kommune har afvist sagen med, at han får den hjælp, han har brug for.

Boede hos datter

På det tidspunkt havde han allerede været indlagt 4 gange, og trods sit ønske blev han hver gang sendt hjem til sig selv. Hans datter Ina Skytte valgte at tage sin far hjem til sig i Rødovre. Han fik det dårligere og blev indlagt igen, blev udskrevet, indlagt, udskrevet, og nu er han så blevet indlagt for syvende gang. Denne gang på Herlev Hospital.

- Han blev indlagt i går aftes med formodninger om en blodprop i hjernen, siger hans datter Ina Skytte, som forløbet heller ikke har været rart for.

- Jeg har det meget skidt. Det har været et meget hårdt forløb, tiden med at køre frem og tilbage, ind og ud af hospitaler med far og uvisheden om, hvordan han har det. Jeg synes, Guldborgsund Kommune har håndteret det rigtig dårligt.

Læs også: Ingen politisk redningskrans til syg falstring

 

Familien håber, at de nye indlæggelser kan få Guldborgsund Kommune til at åbne øjnene, og måske er der rent faktisk hjælp på vej.

I hvert fald har kommunen bedt Rødovre Kommune om at overtage tilsynet med Erik Madsen, og hvis den vurderer sagen anderledes, kan den 83-årige herre måske få sit ønske opfyldt.