Avis: Anders Due skal spille i Nykøbing FC

B.T. mener at vide, at det er den tidligere FC Vestsjælland-spiller Anders Due, der mandag præsenteres i 2. divisionsklubben Nykøbing FC.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er Anders Due, som Nykøbing FC mandag vil præsentere som klubbens nye spiller. Det skriver B.T.

Nykøbing FC meldte forleden ud, at en tidligere Superligaspiller var på vej til Falsterklubben, og det ser altså ud til, at det er den tidligere FC Vestsjællands-spiller Anders Due.

Han er oprindeligt fra Nykøbing Falster, og man kan derfor tale om en hjemkomst til klubben, som han sidst spillede for, da den hed Nykøbing Falster Alliancen. B.Ts sportsredaktør Morten Crone kalder skiftet stort for Nykøbing FC.

Uden job siden FCV konkurs

FC Vestsjælland gik i december sidste år konkurs, og 33-årige Due har siden været uden job. Nu har han sikret sig en to-årig kontrakt i 2. divisionsklubben og begynder 1. februar.

Selv om Nykøbing FC spiller to rækker under ligaen, har klubben store ambitioner om at komme i ligaen. Målsætningen kom for alvor op at stå, da kendiskokken Claus Meyer, komiker Mick Øgendahl, tidligere landsholdsspiller Claus Jensen og den gambianske fodboldspiller Biri Biri sidste år valgte at gå ind i klubben med et større økonomisk bidrag, og målet er nu, at Nykøbing FC er et ligahold inden 2020.

Nykøbing FC holder pressemøde mandag klokken 12.30, hvor den nye spiller bliver præsenteret.