¨

Årets motorcykler blev kåret

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 3

Årets Veteranmotorcykel og Årets Motorcykel blev kåret i Stubbekøbing Motorcyklernes Hjemby 2015

Vinderne i Stubbekøbing Motorcyklernes Hjemby 2015 er blevet kåret.

”Årets Veteranmotorcykel 2015” (MC før 1977) blev Børge Rasmussen med Stubbekøbing motorcykel- og radiomuseums Sunbeam 500 cc årg. 1926.

- Børge Rasmussen er medlem af museets Venneforening og kører denne fine mc rundt til forskellige arrangementer for at promovere museet og Venneforeningen, skriver John Nielsen fra Stubbekøbing Motorcyklernes Hjemby i en pressemeddelelse.

Deltager for 3. gang i Veteranmotorcykelløbet

I år er det for 3. gang at Børge og Sunbeam’en deltager i Veteranmotorcykelløbet, Skagensløbet, som i år er en jubilæumsudgave. DVM som arrangerer løbet har 50 års jubilæum. Selve Skagensløbet foregår i år med start i Skagen og kører til København på tre dage med dags-etaper på 190 til 250 kilometer, i alt lidt over 600 kilometer.

- Vi er sikre på at den flotte gamle Sunbeam racer fra 1926, endnu en gang gennemfører uden problemer og uden at skulle nå sin tophastighed på 105 kilometer i timen! Det er godt nok hurtigt, og virkelig en racer værdigt. Der skulle en racerkører med nerver af stål til at kører den på de grusveje som der var i 1926, lyder det fra John Nielsen.

Byggede sin egen motorcykel

Vinder i kategorien, MC efter 1977 blev Gert B. Nielsen fra Holeby med sin Suzuki VZR 1800 årg. 2007.

- Gert har købt sin mc som et projekt - det vil sige en ikke så pæn motorcykel - sidste år og har hemmeligholdt både købet og sit store arbejde med at bygge mc’ en om som han vil have den. Maskinen blev færdig onsdag 1. april klokken 24.00, og Gert og den flotte maskine havde deres ”jomfrutur” til åbningen af Motorcykelmuseet. En tur som helt fortjent blev kronet med at vinde prisen som ”Årets Motorcykel 2015”  i Stubbekøbing Motorcyklernes Hjemby, fortæller John Nielsen. 

Præmierne til årets motorcykler og publikums lodtrækningspræmier blev overrakt af Stubbekøbing Motorcykel- og Radiomuseums Venneforeningsformand, Jan Lund Jørgensen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App