Ejer af zoo bidt af sin egen krokodille

Ejeren af Krokodille Zoo på Falster blev bidt i armen af en krokodille og er nu sygemeldt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En ganske almindelig arbejdsdag i Krokodille Zoo ved Eskilstrup på Falster gik grueligt galt, da personalet onsdag aften skulle tage imod en krokodille, som havde været ude på en lang transport.

quote Den gjorde jo bare, hvad enhver bange krokodille vil gøre efter en lang transport

Krokodille Zoo på Facebook

Her blev René Hedegaard, der er direktør og ejer Krokodille Zoo, bidt i armen af krokodillen.

Det oplyser Krokodille Zoo.

Der er tale om en krokodille af racen dværgkaiman, som er den mindste krokodilleart og stammer fra Sydamerikas regnskov.

- Det er intet alvorligt, men han (René Hedegaard, red.) vil være sygemeldt et par dage endnu. Helt ligesom at en tømrer kan få ramt sig selv med sin hammer, er dette også en mulighed i vores arbejde, skriver Krokodille Zoo på sin Facebookside.

Hos Krokodille Zoo beder man lige nu alle inklusive medier og andre interesserede om at respektere direktøren og hans families privatliv. Derfor har det ikke været muligt at få en kommentar fra René Hedegaard.

Krokodille Zoo oplyser heller ikke, om der var nogen gæster, som overværede episoden.

Bliver ikke straffet

Det er usikkert, hvor længe direktøren vil være sygemeldt. Men den lille zoologiske have på Falster lover at oplyse mere, når der er nyt om René Hedegaards situation.

- Når han er raskmeldt igen, så laver vi en opfølgning og skal nok opdatere jer, hvis der er behov for det, skiver Krokodille Zoo på sin Facebookside.

Artiklen fortsætter under Facebookopslaget.

Krokodillen blev efter episoden onsdag aften ikke straffet for at bide direktøren i armen.

- Den gjorde jo bare, hvad enhver bange krokodille vil gøre efter en lang transport, og så gik det desværre lidt galt, skiver Krokodille Zoo på sin Facebookside.

Lukkede for alle gæster

Ligesom næsten alle turistattraktioner lukkede Krokodille Zoo ned for gæster, da coronakrisen for alvor ramte Danmark i marts. Først den. 8 juni kunne den lille zoologiske have åbne for gæster igen.

Artiklen fortsætter under videoen.

De første gæster stod klar mandag den 8. juni, da dørene blev åbnet klokken 12.00 hos Krokodille Zoo.

Krokodille Zoo arbejder i øjeblikket på at opbygge en ny, stor tropehal, der vil fordoble arealet af den zoologiske have. Desuden arbejdes der på at udvide stedets udendørsarealer og på at udvide parkeringspladsen.

Ud over krokodiller findes der en stor samling af skildpadder, slanger, varaner og leguaner fra hele verden i den lokale zoologiske have.