Anders Due til Nykøbing FC

Tidligere superligaspiller Anders Due er på et pressemøde blevet præsenteret som ny mand hos Nykøbing FC.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det var, som ventet, Anders Due, som Nykøbing FC mandag præsenterede som klubbens nye spiller.

- Jeg er meget glad. Det var ligesom her, det hele tog fart, og nu skal jeg så spille her igen. Klubbens setup er så ambitiøst, at det kan jeg sagtens se mig selv være en del af på nuværende tidspunkt, siger Anders Due til TV ØST.

Han er oprindeligt fra Nykøbing Falster, og man kan derfor tale om en hjemkomst til klubben, som han sidst spillede for, da den hed Nykøbing Falster Alliancen. 

Siden har han spillet en enkelt landskamp, deltaget i Champions League og optrådt for flere superliga-klubber.

Uden job siden FCV konkurs

FC Vestsjælland gik i december sidste år konkurs, og 33-årige Due har siden været uden job. Nu har han sikret sig en to-årig kontrakt i 2. divisionsklubben og begynder 1. februar.

- Det er en dejlig dag.  Jeg synes, at Anders er en kæmpe forstærkning. Han har en sublim teknik, spilforståelse og fremragende overblik. Anders har i mine øjne Danmarks bedste venstrefod. Vi har fokus på, at vi kan bringe nogle af vores lokale spillere tilbage og være en del af den rejse, som vi er på, siger Claus Jensen, der er sportschef i Nykøbing FC og samtidig fætter til Anders Due.

Selv om Nykøbing FC spiller to rækker under ligaen, har klubben store ambitioner om at komme i ligaen.

Målsætningen kom for alvor op at stå, da kendiskokken Claus Meyer, komiker Mick Øgendahl, tidligere landsholdsspiller Claus Jensen og den gambianske fodboldspiller Biri Biri sidste år valgte at gå ind i klubben med et større økonomisk bidrag, og målet er nu, at Nykøbing FC er et ligahold inden 2020.