To døde efter overhalingsulykke på Falster

To personer er afgået ved døden efter en overhalingsulykke på Gaabensevej på Falster.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En kvinde på 31 år og en mand på 37 er afgået ved døden efter en trafikulykke på Falster lørdag morgen.

Her gik en overhaling af en lastbil galt, og to biler stødte frontalt sammen. Det er føreren i hver af de to biler, der efterfølgende er konstateret døde, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

 - Den ene afgik ved døden umiddelbart efter ulykken. Den anden lidt senere, mens vedkommende blev hehandlet i lægehelikopteren, siger politiets vagtchef Kent Edvardsen til TV2 ØST.

Begge de omkomne bor i lokalområdet.

Ulykken skete klokken 08.02 på Gaabensevej på Falster, ikke langt fra Stubberup – vejen, der forbinder Nykøbing Falster med Sydmotorvejen. Ulykken skete på et langt, lige stykke af vejen.

- Den ene part var på vej mod Nykøbing Falster, mens den anden var på vej ud. Det er kun de to biler, der er involveret i ulykken. Lastbilen blev ikke ramt i sammenstødet, siger vagtchefen.

Artiklen fortsætter under kortet.

Ulykken skete på Gaabensevej mellem Sydmotorvejen og Nykøbing Falster.
Ulykken skete på Gaabensevej mellem Sydmotorvejen og Nykøbing Falster.

Der var ikke andre involveret i ulykken, der nu undersøges nærmere.

- Det er en tragisk ulykke, hvor to unge mennesker er afgået ved døden. Vi skal finde ud af, hvad der ligger til grund for ulykken. Vi ved endnu ikke, hvorfor overhalingen gik galt. Her afventer vi resultatet af afhøringer og de tekniske undersøgelser fra ulykkesstedet, siger vagtchefen. 

Gaabensevej var efter ulykken lukket i et par timer på stedet, mens redningsarbejdet og efterforskningsarbejdet stod på.

De pårørende til ulykken er underrettet om dødsfaldet, oplyser politiet.