Alvorlig bilulykke: Fireårig dreng er i kritisk tilstand

En fireårig dreng blev alvorligt kvæstet i en bilulykke ved Nykøbing Falster tirsdag morgen. Han er i kritisk tilstand, oplyser politiet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet oplyser, at den fire-årige dreng, der tidligere på dagen var involveret i en bilulykke, er i kritisk tilstand. 

- Det sidste nye vi har, er at drengen var på operationsbordet omkring klokken 11.35, og der betegner man hans tilstand som kritisk, siger vagtchef Ove Christoffersen hos Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

Ulykken fandt sted på Gaabensevej ud for Nykøbing Falster. To biler og en lastbil var indblandet.

Lastbil påkører personbil

- Indsatslederen på stedet fortæller, at ulykken sker, da en personbil vil dreje til højre af Kraghave Møllevej. En lastbil overser bilen og påkører personbilen, som bliver skubbet over i modsatte vejbane. Her rammer den endnu en personbil, siger vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Ove Christoffersen.

Ifølge politiet var drengen den eneste, der kom til skade ved ulykken. Hans tilstand blev beskrevet som alvorlig, da han efter ulykken blev fløjet til Rigshospitalet til behandling.

Vej genåbnet

En bilinspektør blev efter ulykken kaldt til stedet for at fastslå de nøjagtige begivenheder bag ulykken. Mens undersøgelsen og oprydningen fandt sted var Gaabensevej spærret af for al trafik.

Politiet oplyser, at vejen nu igen er farbar. 

Opdatering
Clock23. jan 2018, kl. 12:22
Artiklen er opdateret med politiets oplysninger om, at drengens tilstand er kritisk.