Ægtepar stadig indlagt efter voldsomt hjemmerøveri

Det ægtepar, som onsdag blev bagbundet ved et groft hjemmerøveri i Tingsted, er stadig indlagt. De er chokerede, lyder det fra politiet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Onsdag morgen gjorde en hjemmehjælper et uhyggeligt fund, da hun trådte ind ad døren til et ældre ægtepar i landsbyen Tingsted på Falster.

Her fandt hun ægteparret bagbundet, efter de havde været udsat for et røveri på deres bopæl. De havde også været udsat for vold, oplyste politiet.

Derfor blev ægteparret indlagt til behandling, men blev meldt uden for livsfare. Nu har politiet endelig haft mulighed for at afhøre parret.

quote De er chokerede, men har det efter omstændighederne rimeligt

Søren Ravn-Nielsen, efterforskningsleder ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

- De er chokerede, men har det efter omstændighederne rimeligt, siger Søren Ravn-Nielsen, efterforskningsleder ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV ØST.

Det ældre par er ifølge  Søren Ravn-Nielsen stadig indlagt på sygehuset.

- Det er en voldsom sag, tilføjer han.

Efterlyser stadig vidner

Afhøringen af parret har dog ikke givet politiet flere oplysninger i sagen, derfor vil de gerne høre fra vidner, som har været omkring Tingsted i tidsrummet 03.00 til 04.00.

- Fordi der mener vi, at gerningstidspunkter ligger, siger Søren Ravn-Nielsen.

Sagen efterforskes stadig af Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, men hvis man har oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Udbyttet ved røveriet er ifølge politiet smykker.

GERNINGSMÆNDENE