Advarer mod omstridt forretningsmand

Erhvervsdrivende på Falster advarer nu mod en forretningsmand, der ikke betaler sine regninger. De føler sig fuppet af manden, de nu har politianmeldt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Jesper Merrild mangler stadig de 38.000 kroner, han har til gode for levering af gardiner.

Butiksindehaveren blev sidste år kontaktet af en ældre mand, der kaldte sig selv for vicevært på en ejendom ud for Aastrup ved Stubbekøbing. Stedet var på vej til at skulle bruges som børnehave. Men her fire måneder senere er der hverken børn på grunden eller penge på vej.

- Jeg er sur, bitter, hidsig. Jeg er hele følelses-repertoiret igennem, fortæller Jesper Merrild.

Og han er ikke den eneste, der har penge til gode. En lokal brændeleverandør står tilbage 10.500 kroner fattigere.

Det var efter en søgning på internettet, at Jesper Merrild følte sig endeligt overbevist om, at han var blevet fuppet. Her fandt han ud af, at manden har tidligere været i politiets søgelys for blandt andet forsikringssvindel og bedrageri. Jesper Merrild mangler nu svar

- Et eller andet sted kunne jeg jo godt tænke mig, hvis han kunne stille sig op foran mig og fortælle, hvorfor han bedrager, og hvorfor han synes, det er okay at snyde på den måde, siger han.

Det er hverken lykkedes for Jesper Merrild eller TV2 ØST at få kontakt til manden.

Jesper Merrild satser i stedet på at få konfrontationen i retten. Han vil nu sammen med advokat tage stilling til en eventuel retssag. Han hører derfor gerne fra andre, der har følt sig snøret af manden.

[video:videonode:215220]