73-årig mand fundet i live

En 73-årig mand, der i mere end et døgn har været meldt savnet, er blevet fundet i live, oplyser politiet. Manden er dog forkommen efter en nat udendørs.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

73-årig Ove Gade Heller fra Gedser-egnen er blevet fundet igen, efter familie, politi og redningsberedskabet i et døgn har ledt efter ham. 

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Han forsvandt mandag middag, da han var på cykeltur med en bekendt. I løbet af eftermiddagen ledte familien efter Ove Gade Heller – og mandag aften indledte politiet en storstilet eftersøgning efter manden med politihunde og en helikopter med varmesøgende kamera.

Fundet i buskads

Tirsdag eftermiddag blev han så fundet på Kobbelsøvej i Gedesby.

- Han bliver fundet i et buskads tæt på, hvor han bor, af en mand, der går og slår græs. Han er ikke klar over, at han er efterlyst, så han ringer efter en ambulance, da den 73-årige er kold, våd og forkommen, siger vagtchef Anders Mikkelsen fra ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Stadig uvist hvad der er sket

Da ambulancefolkene når frem, kommer de i tanke om, at en mand er efterlyst. Heller har selv været i stand til at oplyse navn og cpr-nummer, og da politiet får oplysningerne, kan de konstatere, at det er den person, der er mangler.

- Vi ved ikke noget om endnu, hvorfor han forsvandt. Der kan være sket meget, men det vigtigste er, at han nu er fundet, siger vagtchefen.

Den 73-årige er kørt til behandling på Nykøbing Falster Sygehus.