6 års fængsel for at forsøge at dræbe samlever

Et enigt nævningeting i retten i Nykøbing Falster kender en 43-årig mand fra Bangsebro skyldig i 2 drabsforsøg på sin samlever.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 43-årig mand fra Nykøbing Falster er blevet idømt 6 års fængsel for flere forsøg på at dræbe sin samlever. Det skriver folketidende.dk.

I perioden december 2012 til maj 2013 forsøgte den 43-årige i mindst 2 tilfælde at slå sin samlever ihjel. En gang gav han hende en række forskellige medikamenter i kaffen;  codein, tramadol, morfin og zolpidem. Anden gang sprøjtede han samleveren med peberspray i hovedet og forsøgte at kvæle hende med en pude.

Falsk forklaring og våben

Ved det andet forsøg formåede kvinden at slå manden i hovedet med en stavlygte. Ifølge folketidende.dk er manden også blevet dømt for at aflægge falsk forklaring til politiet, da han forsøgte at bilde dem ind, at han var blevet overfaldet i Sønderborg, hvor han var på kursus. Den aften havde han i virkeligheden taget toget hjem til Falster for at forsøge og dræbe kvinden med puden. Efterfølgende tog han toget tilbage på kursus - denne gang med et slag i ansigtet fra en stavlygte.

Derudover er han dømt skyldig i overtrædelse af våbenloven. Den 43-årige havde en peberspray og en strømpistol.

Manden har nægtet sig skyldig drabsforsøg, men erkender at have været i huset på natten, hvor hans samlever blev overfaldet. Ifølge Ekstra Bladet ankede den 43-årige dommen på stedet.