¨

33-årig tiltalt for flere sex-overgreb

Foto: TV ØST

Retten i Nykøbing F. tager mandag fat på en særdeles omfattende sag mod en 33-årig mand, som er tiltalt for voldtægt, flere tilfælde af samleje med piger under 15 år samt talrige tyverier.

Manden er blandt andet tiltalt for flere tilfælde af samleje med en dengang 13-årig pige, samt en voldtægt af en dengang 16-årig pige i august og september sidste år. Sidstnævnte overgreb skal have fundet sted ombord på en båd i Guldborg havn. Det skriver Lolland-Falsters Folketidende.

Da sagen i sin tid kom for dagens lys, oplyste politiet, at manden havde hentet pigerne på en institution i Jylland og derefter kørt dem til Lolland.

Nogle af overgrebene skete ifølge anklageskriftet undervejs på turen i mandens Opel Corsa, og pigen var ikke i stand til at modsætte sig, fordi hun var påvirket af alkohol og kokain.

Manden blev anholdt i begyndelsen af september sidste år og varetægtsfængslet ved Retten i Nykøbing. Under grundlovsforhøret nægtede han sig skyldig i både voldtægt og samleje med mindreårig, idet han ifølge sin advokat ikke havde været klar over, at pigen kun var 13 år.

Den 33-årige er også tiltalt for at stå bag en særdeles grov voldtægt af en dengang 21-årig kvinde i Vesterskoven i Nykøbing F. i august 2006.

Manden er tiltalt for ialt 25 overtrædelser af straffeloven. Langt de fleste handler om tyveri og hæleri af værdier for tusindvis af kroner i forbindelse med en række indbrud på Falster og andre steder i landet.

I 2004 blev han i Københavns Byret idømt halvandet års fængsel for i flere tilfælde at have betalt prostituerede med hjemmelavede checks og penge.

/ritzau/

Se indslaget fra d.5.sep.2007 på nettv 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App