33-årig dømt for grove sexovergreb (VIDEO)

33-årig falstring idømt otte års fængsel for flere tilfælde af voldtægt og sex med en 13-årig pige, der blev bedøvet med kokain før ugerningen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 33-årig mand kan se frem til en årrække i skyggen, efter et enigt nævningeting fredag idømte ham otte års fængsel for voldtægt og sex med en mindreårig.

Han blev fundet skyldig i at have voldtaget en 21-årig kvinde, som han truede på livet ved at holde en pistol mod hendes hoved.

Han blev desuden dømt for flere samlejer med en 13-årig pige, som han også bedøvede med alkohol og kokain, før han havde samleje med hende. Den 13-åriges tre år ældre veninde truede han ifølge anklageren med at slå ihjel, mens han også voldtog hende om bord på en båd i Guldborg Havn.

Den dømte har gennem hele sagen nægtet sig skyldig og bl.a. hævdet, at den 13-årige pige selv lagde op til sex og løj sig ældre. Han ankede på stedet dommen med krav om at blive frifundet.

TV2 ØST har talt med den 13-årige piges mor. Se interviewet herunder:

Ud over de grove seksualforbrydelser blev den 33-årige dømt for en stribe tyverier i det alenlange anklageskrift imod ham.

Hans lange fingre har ifølge dommen løbet over mere gængse tyvekoster som kreditkort, mobiltelefoner og digitalkameraer, men ved flere lejligheder har den 33-årige under sine indbrud også set sit snit til at gå i skuffer med kvindeundertøj.

/ritzau/