31-årig kvinde overfaldet på vej hjem fra fest: Nu efterlyser politiet to biler

Politiet efterlyser to biler, efter en 31-årig kvinde blev overfaldet lørdag nat i Nykøbing Falster.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet har afhørt den 31-årige kvinde fra Nykøbing Falster, som sent lørdag aften blev overfaldet af en gruppe på seks til otte personer.

Men det er fortsat sparsomt med oplysninger, som den 31-årige kvinde kan give fra episoden.

- Hun har ikke kunne give noget yderligere signalement af personerne, end det af de to personer, som hun har givet, fortæller Bo von Würden, politikommissær hos Lokalpolitiet i Nykøbing Falster, til TV ØST.

quote Førerne af de to biler vil vi meget gerne høre fra

Bo von Würden, politikommissær hos Lokalpolitiet i Nykøbing Falster

Til gengæld viser det sig, at kvinden har set to biler køre forbi, mens optrinnet foregik. De to biler efterlyser politiet nu. Det drejer sig om en hvid taxa, formentlig en Mercedes, og en personbil, som også er kørt forbi.

- Det er to biler, som er set køre forbi på Gedservej på gerningstidspunktet. Førerne af de to biler vil vi meget gerne høre fra, for det kan være, de har yderligere oplysninger, siger Bo von Würden.

Artiklen fortsætter under billedet.

Det var på denne strækning, at overfaldet på en 31-årig kvinde skete natten til søndag. Politiet efterlyser to biler, der kørte på Gedservej på gerningstidspunktet.
Det var på denne strækning, at overfaldet på en 31-årig kvinde skete natten til søndag. Politiet efterlyser to biler, der kørte på Gedservej på gerningstidspunktet.
Foto: Google Maps

Har ikke ligget ned

Overfaldet skete omkring klokken 23.30 natten til søndag den 08. juli.  

Her var den 31-årige kvinde på vej hjem fra en fest. Hun kom trækkende med sin cykel ad Godthåbsvej. I nærheden af stien til viadukten ved Godthåbsvej og Gedservej så hun en gruppe på seks til otte personer.

I det hun passerede personerne, blev hun slået med, hvad hun formoder var en taske. Det fremgik tidligere af kvindens forklaring, at hun var blevet væltet omkuld. Men dette er dog ikke korrekt.

- Hun har formentlig ikke været nede og ligge, som det først fremgik, fortæller Bo von Würden.

Måske er det også derfor, kvinden kunne flygte fra stedet. Der er ingen af personerne, der forsøger at følge efter kvinden.

Formentlig umotiveret

Ifølge Bo von Würden er det svært at sige noget om motivet til overfaldet.

- Det virker som om, det skete pludseligt og umotiveret. Hvis de ville gøre mere, kunne de have gjort det. Men derfor er det stadig meget ubehageligt for hende, siger han.

Kvindens beskrivelse af de to af personerne lyder som følger:

  1. Mand, udenlandsk oprindelse, sort, kort fuldskæg og var iført mørkt tøj.
     
  2. Mand, samme udenlandske oprindelse som den anden mand, havde bar overkrop og en stor tatovering hen over brystet.

Har man oplysninger i sagen, kan man ringe til politiet på telefon 1-1-4.