31-årig kvinde overfaldet af 6-8 personer på vej hjem fra fest

En 31-årig kvinde blev natten til søndag overfaldet i Nykøbing Falster af en gruppe på seks til otte personer, da hun var på vej hjem fra fest.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Natten til søndag blev en 31-årig kvinde fra Nykøbing Falster overfaldet, da hun var på vej hjem fra en fest.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland Falsters Politi til TV ØST.

Klokken er 23.30, da kvinden cykler ad Godthåbsvej. Hun står af cyklen ved viadukten under Gedser Landevej for at trække cyklen.

Her ser hun en gruppe af seks til otte personer, som hun passerer. I det hun passerer dem, får hun tilråb af nogle af personerne. En af dem slår hende pludselig, angiveligt med en taske.

Ifølge kvindens udsagn, forsøger nogen at befamle hende. Men kvinden kommer væk fra stedet, og ingen fra gruppen forsøger at løbe efter hende. Ifølge politiet får kvinden en hudafskrabning og en hævelse.

- Der er ingen af personerne, der forsøger at følge efter kvinden, så derfor kan hun komme væk derfra, siger vagtchef Anders Mikkelsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Efterlyser vidner i sagen

Politiet efterforsker nu sagen nærmere, og er derfor interesseret i eventuelle vidner til episoden.

Den 31-årige kvinde ser ikke så mange detaljer under overfaldet, så det er et sparsomt signalement, hun indtil nu har givet politiet.

- Hun er noget chokeret, så hun er ikke afhørt endnu, men det kan være, hun kommer i tanke om flere detaljer, når vi får afhørt hende, siger vagtchef Anders Mikkelsen.  

Men hun bemærker især to personer fra gruppen af mennesker. Det er to mænd. 

Hendes beskrivelse lyder som følger:

1: Mand, udenlandsk oprindelse, sort, kort fuldskæg og var iført mørkt tøj.

2: Mand, samme udenlandske oprindelse som den anden mand, havde bar overkrop og en stor tatovering hen over brystet.

Skulle nogen have set og hørt noget i området, vil politiet meget gerne høre fra dem. Har man oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Opdatering
Clock08. jul 2018, kl. 10:47
Artiklen er rettet med politiets ændrede oplysning om tidspunktet for overfaldet. I første udgave af artiklen fremgik det, at overfaldet skete 02.12, men politiet har ændret den oplysning til at være klokken 23.30.
Clock10. jul 2018, kl. 12:08
Artiklen er opdateret med rettelse: Af den første udgave af artiklen fremgik det, at kvinden var blevet slået omkuld og havde ligget på jorden. Den oplysning trækker politiet nu tilbage. Kvinden har altså ikke været nede på jorden og ligge.