¨

30.000 liter kloakvand i haven

Foto: TV ØST

Ole Andreasen har tre gange på 14 dage haft sin have fyldt med ildelugtende kloakvand. Og hverken han eller andre husejere kan komme igennem til den vagttelefon kommunen har oprettet.

Ole Andreasens have var i går én stor sø af kloakvand.

- Vi fik suget 30.000 liter kloakvand op i går, og for otte til ti dagen siden var det 24.000 liter lort, der blev suget op, fortæller Ole Andreasen, fra Marielyst.

For fire år siden blev kloaksystemet lavet om, i det sommerhusområde han bor fast i, og siden har han haft store problemer med det farlige og ildelugtende vand i haven.
I det seneste døgn har adskillige utilfredse sommherhusejere, fra Marielyst, henvendt sig til TV2 ØST. Alle står de i samme situation som Ole Anderasen. Den vagttelefon de skal ringe til, når der kommer store mængder regn, kan de heller ikke komme igennem på.

- Der er kun en mand til at passe vagttelefonen, så man må have lidt tålmodighed, når vejret har været så voldsomt som nu. Men vi vil tage kontakt til forsyningen, og se om vi kan finde en løsning på problemet, siger Arne Graae Jensen, formand for Teknik og Miljø i Guldborgsund Kommune.

02:12 Luk video

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App