¨

30-årig anholdt for hjemmerøveri

00:38

Den 30-årige fremstilles tirsdag formiddag i grundlovsforhør i retten i Nykøbing, og anklagemyndigheden vil anmode om, at retsmødet afholdes for lukkede døre.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har anholdt en 30-årig mand for at have medvirket i et hjemmerøveri på Nordfalster.

En 30-årig mand er blevet anholdt for at have medvirket i et hjemmerøveri på Falster.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Hændelsen fandt sted den 17. oktober 2019, hvor en mand fra Nordfalster blev truet og tvunget til at hæve kontanter i en stribe hæveautomater i Nykøbing og Nørre Alslev.

Efter omstændighederne har han det udmærket

Søren Ravn-Nielsen, vicepolitiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Politiet har siden efterforsket sagen, og mandag klokken 11.53 blev en 30-årig mand anholdt og sigtet for at have medvirket i hjemmerøveriet.

Der er tale om den anden anholdelse i sagen, hvor der allerede er varetægtsfængslet en 28-årig mand. Manden kommer fra lokalområdet og er kendt af politiet i forvejen. Han nægter sig dog skyldig.

Den 30-årige fremstilles tirsdag formiddag i grundlovsforhør ved Retten i Nykøbing Falster, og anklagemyndigheden vil anmode om, at retsmødet afholdes for lukkede døre.

Blev iført hætte og skubbet rundt 

Offeret i hjemmerøveriet blev ifølge politiet opsøgt i sit hjem lørdag morgen klokken 08.45 i sit hjem i Nørre Alslev af to gerningsmænd.

De to mænd tvang ved hjælp af vold offeret til at udlevere sin bil og sit hævekort med tilhørende kode. I sigtelsen forlyder det, at to maskerede mænd trak en hætte over hovedet på offeret. Derpå skubbede de ham rundt i huset. 

Herefter skulle offeret være blevet anbragt i sin egen bil, men senere blev han flyttet over i en anden bil, skriver Folketidende. Røverne kørte derefter rundt til hæveautomater i Nørre Alslev og Nykøbing Falster for at tvinge offeret til at hæve cirka 11.000 kroner på sit Master Card.

Efter hændelsen oplyste Søren Ravn-Nielsen, vicepolitiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, at offeret efter omstændighederne har det fint.

- Efter omstændighederne har han det udmærket, sagde Søren Ravn-Nielsen til TV2 ØST.

Politiet har ikke yderligere oplysninger om sagen på nuværende tidspunkt.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App