2.500 julegaver savner trængte ejere

22-årige Lærke Fischer fra Sakskøbing har samlet 2500 julegaver ind til folk, der ikke har så meget. Nu mangler hun bare nogle børn, som kan få gaverne .

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

2.500 julegaver. 

Det er, hvad 22-årige Lærke Fischer fra Sakskøbings hjem er fyldt med netop nu.

Hun har brugt det meste af året på at gå på tilbudsjagt efter bamser, malersæt, høretelefoner og barbiedukker.

Det skyldes dog ikke, at hun selv har en stor børneflok. Nej, Lærke Fischer har samlet ind for at kunne glæde økonomisk trængte familier. 

2.500 pakker og 50 ansøgninger

Selv om den unge studine har haft stort succes med indsamlingen, er alt dog ikke fryd og gammen. 

Lige nu ser det nemlig ud til, at Lærke Fischer risikerer at brænde inde med tusindvis af julegaver, hun ellers ville have delt ud ganske gratis.

Trængte familier har siden september kunnet ansøge om at få del i pakkerne i Lærke Fischers Facebook-gruppe Hjælp til julegaver

Men indtil nu er der kun omkring 50 personer, der har henvendt sig. Ansøgningsfristen er den 5. november, og derfor håber Lærke Fischer at kunne sætte en benhård slutspurt i gang. 

- Jeg håber, at der kommer flere ansøgninger i løbet af de sidste par uger. Jeg ved, at der er folk i Danmark, der har brug for hjælp, og vi er her kun for at hjælpe, siger hun. 

Lærke Fischer og kærestens hjem er fyldt op med de mange indkøbte julegaver.
Lærke Fischer og kærestens hjem er fyldt op med de mange indkøbte julegaver.
Foto: Mikkel Rise - TV ØST

Gælder i hele landet

Pakkerne vil kunne afhentes over hele Sjælland og i Kolding, så lige gyldigt hvor man er bosat, er der rig mulighed for at få del i pakkerne. 

Og det håber Lærke Fischer, at mange familier vil. 

- Der er familier i Danmark, der simpelthen ikke har mulighed for at give julegaver til deres børn. Jeg synes ikke, det er fair over for børnene, at de ikke får gaver, fordi forældrene kæmper for at få tingene til at hænge sammen. Og derfor vil jeg gerne hjælpe, siger hun.