¨

22-årig knivstikker varetægtsfængslet

00:56

Manden bag knivstikkeriet i aftes i Sakskøbing skal blive bag tremmer de næste fire uger. Den 22-årige mand stak en 48-årig mand med en kniv, da offeret var ude at handle - herefter blev den 48-årige kørt til politigården i Vordingborg.

Manden bag knivstikkeriet i går aftes i Sakskøbing skal blive bag tremmer de næste fire uger. Det har Retten i dag bestemt.

I går aftes overfaldt en 22-årig mand en 48-årig mand med en kniv, da den 48-årige var ude og handle ind. Den 22-årige stak ham i halsen og i kinden, og skar ham i øret.

- Vi ved stadig ikke, hvad der er gået forud for episoden. Det er noget, vi stadig arbejder på at finde ud af. Vi mangler stadig at tale med den 48-årige, da han blev fløjet direkte til behandling. Så skal vi også finde ud af, om vi har nogle vidner i sagen, siger Carsten Olsen, der er politikommissær hos Nykøbing Falster Politi.

Ifølge Carsten Olsen så kender de to personer perifært hinanden. Politikommissæren vil ikke komme nærmere ind på, hvad motivet er eller kan være, fordi der stadig efterforskes i sagen. Men han fortæller, at den 22-årige er kendt af politiet i forvejen, men ikke for lignende hændelser.

Efter overfaldet blev den 48-årige kørt til Kvickly i Vordingborg af en kammerat. Her var der nogle fremmede, som hjalp ham op på politistationen. Her bankede han så på døren til politiet, som hurtigt fik tilkaldt hjælp. Den 48-årige blev hentet af en lægehelikopter og fløjet til Rigshospitalet i København. Den 48-årige er blevet udskrevet her til formiddag, og slipper med overfladiske skader.

Den 22-årige nægter sig skyldig. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App