¨

200 kilo hash beslaglagt ved storaktion

Foto: TV ØST

Politi, Skat og fødevaremyndigheder har de seneste dage holdt storaktion ved grænserne ved gedser og Rødbyhavn, og det gav blandt andet 200 kilo hash.

200 kilo hash, flere våben og et større kontantbeløb er nogle af de effekter, som politiet i samarbejde med Skat og Fødevareregion Øst de seneste dage har beslaglagt efter en storaktion.

- Vi har selvfølgelig været massivt til stede, og det betyder også, at vi finder en held del, men at det alligevel er så meget, vi har fundet, det overrasker lidt, lyder det fra Per Andersen, der funktionsleder ved Skat.

10 millioner kroner værd

De 200 kilo hash for en værdi af 10 millioner kroner og er blevet fundet i 2 større partier. Af hensyn til efterforskningen vil politiet ikke ud med nøjagtigt hvor, hashen er fundet, men fortæller, at der derudover har været 9 sager om forsøg på indsmugling af våben og 1 sag. hvor 26.000 euro er forsøgt smuglet ind i landet.

Kontrollen har varet i 48 timer og har også omfattet den sønderjyske grænse.

Aktionen er gået målrettet efter narko og våben, men har også taget sager som illegal indførsel af øl og sodavand med. I alt 50 personer fra Skat har deltaget i aktionen, og politiet har fået assistance fra kolleger i Københavns Politi og Nordsjællands Politi.

Se interviewet med Skats Per Andersen fra tirsdag aften her.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App