18-årig overfaldt sygeplejerske ved skadestue

En 62-årig kvinde blev tirsdag slået i ansigtet foran Nykøbing Falster sygehus. Overfaldsmanden var en 18-årig mand.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tirsdag eftermiddag overfaldt en 18-årig mand ganske umotiveret en 62-årig sygeplejerske foran Nykøbing Falster Sygehus.

Politiet fik anmeldelsen klokken 16.30 tirsdag.

Den 18-årige havde forinden været inde på akutmodtagelsen på sygehuset, hvor han havde optrådt ganske opfarende. Ifølge politiet var manden blevet afvist. Manden kastede blandt andet en mobiltelefon gennem en glasrude.

quote Kvinden har fået nogle voldsomme skader i ansigtet, hvor hun har fået knoglebrud

Sasha Nielsen, fungerende politikommissær hos lokalpolitiet i Nykøbing Falster

- Det, vi ved, det er, at manden har været inde på skadestuen, fordi han ville til hos lægevagten, hvor han blev afvist. Det blev manden sur over, og begyndte at lave hærværk indenfor. Herefter går han ud fra skadestuen, og udøver mere hærværk, og det er ude foran på p-pladsen, at manden møder kvinden, som han overfalder, siger Sasha Nielsen, fungerende politikommissær hos lokalpolitiet i Nykøbing Falster.

Politiet betragter sagen som et umotiveret overfald. Om manden slog med de bare næver eller med en genstand, skal den fortsatte efterforskning klarlægge. 

Har knoglebrud og mulig øjenskade

Den 18-årige overfaldt den 62-årige sygeplejerske på parkeringspladsen. Han slog hende ifølge politiet i ansigtet, og hun har pådraget sig alvorlige skader, men er udenfor livsfare.

- Kvinden har fået nogle voldsomme skader i ansigtet, hvor hun har fået knoglebrud, og hun har desuden en mulig hjernerystelse og en mulig øjenskade efter overfaldet, siger Sasha Nielsen.

Politiet kom hurtigt til stedet, men fik først senere anholdt manden.

Den 18-årige blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Nykøbing Falster onsdag eftermiddag. Han nægtede sigtelsen, altså at have overfaldet kvinden. 

Han er efter grundlovsforhøret ikke blevet varetægtsfængslet, men han er fortsat sigtet i sagen.