Smil på første skoledag

En hel del skoleelever har formentlig haft sommerfugle i maven mandag. Rundt i regionen er der nemlig mange, der har haft første skoledag i dag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

For mange skoleelever i vores region er sommerferien sluttet i dag, og det er blevet tid til at komme i skole. På Marienberg Skole i Vordingborg startede alle eleverne med fællessang inden de gik ud i klasserne.

For de nye nulte klasser var det hele nyt og spændende, og som det vist sker mange steder knipsede mor og far løs med kameraet, da den første time gik i gang.

- Man er jo noget stolt, når ens store dreng er blevet så stor, at det er skoletid, siger Claes Vikjær, der er med sønnen Benjamin på den første skoledag.

Allerede godt igang

Inde i klassen får eleverne en skolebog, og Benjamin Vestergaard Vikær kan allerede selv skal skrive sit navn i den, selvom han ikke engang er fyldt seks endnu.

- Jeg laver lektier, siger han, mens han koncentreret får sat sin signatur i den allerførste skolebog.

Læs også: Seerbilleder: Første skoledag flere steder i regionen

På skolen kan man kun gå ind til sjette klasse, og de nye sjette klasser står udenfor og holder frikvarter og ser frem til, at det er nu er dem, der er de ældste i skolegården.

- Nu er det jo os, de andre kigger på og siger sådan vil vi også være, når vi bliver sjette klasser, siger Frida Hasgaard Mogensen.

Send os billede eller video fra første skoledag

Flere skoler rundt omkring i regionen har første skoledag i løbet af denne uge. Er du én af dem, der har skolestart nu, eller kender du en, der har - så send os et billede af det på redaktion@tveast.dk. Ligger du inde med en video, så kan du oploade videoen via tveast.dk/sendvideo. 

Eller del det med os i tråden på facebookopslaget her:

 

 

Du kan se mere om skolestarten på Marienberg Skole i aften klokken 19:30 på TV ØST.