¨

Lejrchef vil have kompensation fra Langeland Kommune

00:41

Står det til den tidligere lejrchef i teltlejren i Næstved skal Langeland Kommune diske op med en form for kompensation efter at anklagemyndigheden i sidste uge valgt at droppe sigtelserne mod ham.

Sigtelserne mod lejrchefen i Næstved Asylcenter er nu droppet og det skal koste Langeland Kommune, som står for driften af lejren. Det mener organisation.

Står det til den tidligere lejrchef i Næstved Asylcenter skal Langeland Kommune diske op med en form for kompensation efter anklagemyndigheden i sidste uge valgt at droppe sigtelserne mod lejrchefen, som var anklaget for magtmisbrug.

Det skriver Sjællandske.

Det er organisation Lederne, der skal køre erstatningssagen.

- Vi er i kontakt med vores medlem, og så regner vi med at tage kontakt til Langeland Kommune i starten af næste uge, siger advokat og teamchef i lederne, Malene Saaby til avisen.

Den tidligere lejrchef blev fyret fra sit arbejde af Langeland Kommune, da en video af ham, der lagde en asylansøger i benløs, dukkede op i medierne. Asylansøgeren er efterfølgende blevet udvist af landet, mens sigtelserne om magtmisbrug mod lejrchefen er blevet droppet.

Ifølge organisationen Lederne er det underligt, at Langeland Kommune ikke valgte at suspendere lejrchefen, mens politiet efterforskede sagen.

Ifølge organisationen håber de dog på et forlig med Langeland Kommune. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App