¨

Voldtægtssag: Politiet løslader ung mand

Foto: TV ØST

Den 21-årige mand, der mistænkes for at have voldtaget en pige fra Faxe Ladeplads, blev tirsdag eftermiddag løsladt på grund af manglende beviser.

En 21-årig mand fra Greve rettede tirsdag morgen henvendelse til politiet, efter at en pige på 16 år havde anmeldt en voldtægt.

Manden blev anholdt og sigtet for forbrydelsen, men beviserne rækker tilsyneladende ikke til en varetægtsfængsling.

- Vores jurister har besluttet at løslade ham. Det betyder dog ikke, at han ikke fortsat er mistænkt og sigtet, siger vagtchef Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi til Ritzau.

Pigen, der kommer fra Faxe Ladeplads, havde mandag aften været på café i Køge, hvor hun havde mødt en mand.

Efter caféens lukketid gik de en tur sammen, men i Ågade overfaldt manden den 16-årige og voldtog hende, har hun fortalt. Efter den påståede forbrydelse fik pigen kontakt til nogle veninder, som hjalp med anmeldelsen til politiet.

Herefter blev gerningsstedet undersøgt med politihunde og med assistance fra rigspolitiets kriminalteknikere for at finde eventuelle spor.

I forbindelse med efterforskningen fik politiet efterhånden færten af den 21-årige mand, som altså selv fandt vej til politiet.

- Jeg ved ikke, hvordan han forholder sig til sigtelsen. Men jeg går ud fra, at han nægter sig skyldig, nu hvor han er blevet løsladt, siger Carsten Andersen.

/ritzau/

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App