Udenlandsk mand mister livet i soloulykke

En 38-årig ukrainsk mand har natten til mandag mistet livet i en soloulykke i Karise. En medpassager på 22 år er sluppet stort set uskadt fra ulykken.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En varebil med to udenlandske mænd fra Ukraine kørte natten til mandag ind i et træ i rabatten på Dalbyvej i Karise.

Føreren af bilen, en 38-årig mand, har mistet livet, mens en mandlig passager på 22 år er sluppet fra ulykken med livet i behold. Det oplyser vagtchef hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Anders Dahl.

- Vi modtog anmeldelsen klokken 00.22 i nat. Den ene blev erklæret død ude på stedet, og den anden er mere eller mindre uskadt, fortæller han.

Ifølge Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi blev den 38-årige mand erklæret død af lægen fra lægehelikopteren på ulykkesstedet, mens den 22-årige blev kørt til kontrol på sygehuset i Køge for sine mindre knubs.  

Læs også
Mand er død efter at være kørt i vandet
Læs også
Mand er død efter at være kørt i vandet

Det er endnu uvist, hvorfor manden mistede herredømmet over bilen. Politiet afventer nu bilinspektørens rapport om forholdene på stedet, før de har nyt i sagen. 

Artiklen er opdateret
Clock28. nov 2022, kl. 10:02
Artiklen er opdateret med informationen om, at den 38-årige mand blev erklæret død af en læge fra lægehelikopteren. Det er også tilføjet, at den 22-årige blev kørt til kontrol på sygehuset.