¨

Tyve snuppet i eget hjem

Foto: TV ØST

3 mænd havde glemt at smide arbejdstøjet, da de kom hjem efter at have begået indbrud. I huset fandt politiet flere tyvekoster, og mændene blev anholdt.

3 mænd må skrive sig bag øret, at det måske er ikke er verdens bedste ide at tage arbejdet med hjem, når det er af den lyssky slags.

Mandag aften klokken 20.40 fik politiet en opringning fra et vidne, der havde lagt mærke til, at 3 mænd opførte sig mistænkeligt på en adresse i Karise. De var blandt andet tildækket, så man kun kunne se deres øjne, og en af dem havde et koben i hånden.

Tegn på flere indbrud

Da 2 betjente lidt efter troppede op i huset, blev de 3 mænd, der holdt til på adressen, noget overraskede. Det viste det sig nemlig, at der var flere ting i huset, der tydede på, at de havde begået indbrud forskellige steder.

Betjentene fandt blandt andet smykker som vielsesringe, sølvtøj, pc’er og en del chokolade hos de formodede tyveknægte.

Derfor blev de 3 anholdt og sigtet for indbrud. Det drejer sig om en 28-årig mand fra Roskilde og 2 mænd på 22 år fra Holbæk. 

Kigger på sammenhæng

En af de 2 fra Holbæk er tirsdag blevet varetægtsfængslet frem til 4. december, mens de 2 andre er blevet løsladt. Der har den seneste tid været en række indbrud i Svebølle, Ringsted og Næstved, og efterforskning skal nu opklare, om de 3 har med dem at gøre.

- Hvis retten er enig med os i, at den 22-årige skal varetægtsfængsles, så skal vi i gang med at spore, hvor de forskellige tyvekoster kommer fra, og selvfølgelig vil vi også se på, om der er en sammenhæng mellem de 3 og de mange indbrud de nævnte steder, siger Jørgen Christensen, vicepolitikommissær hos lokalpolitiet i Næstved.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App