¨

Trafikoffer efterlyser redningsmænd

Foto: TV ØST

Camilla Rasmussen blev efter et trafikuheld i Haslev hjulpet af to cyklister. Nu vil hun gerne finde frem til dem, så hun kan sige tak.

Uheldet skete tirsdag formiddag på Køgevej i Haslev. Her sad Camilla Rasmussen på passagersædet i en bil på vej mod Køge sammen med sin veninde.

Ud fra en motorvejsafkørsel kom en bil pludselig over i Camilla Rasmussens vejbane og kørte direkte ind i hende og venindens bil. Ifølge politiet overholdt bilisten ikke sin vigepligt.

- Det var ret skræmmende. Selvom jeg ikke selv kørte bilen, så reagerede jeg ved at forsøge at bremse med foden - så hårdt, at jeg brækkede tre tæer, fortæller Camilla Rasmussen om uheldet.

Efter uheldet kom to cyklister de forulykkede til undsætning. De fik ifølge Camilla Rasmussen stabiliseret deres nakker og fik slået alarm.

- De var så rolige i deres måde at hjælpe på og var virkelig med til, at jeg ikke gik i panik. Men desværre nåede jeg ikke at snakke med dem, efter ambulance-redderne tog over, siger Camilla Rasmussen.

Læs også: To biler kørt sammen i Haslev

Da ambulancen kom til stedet måtte taget klippes af bilen, så Camilla Rasmussens veninde med stærke nakkesmerter kunne hjælpes ud. Alle indblandet i uheldet kom derefter en tur forbi Køge Sygehus til tjek, og ingen af dem er trods knubs og smerter kommet alvorligt til skade.

Hvem er de hjælpende cyklister?

Tilbage sidder Camilla Rasmussen nu med et ønske om at komme i kontakt med de to cyklister, der hjalp efter sammenstødet.

- Jeg vil bare rigtig gerne have en chance for at takke dem ordentligt. Og samtidig også fortælle dem, at vi er okay - at der ikke er sket noget alvorligt med os, forklarer Camilla Rasmussen.

Derfor har hun nu efterlyst de to i en Facebook-gruppe, der dækker Haslev, og håber på, at nogle genkender beskrivelsen.

Ifølge Camilla Rasmussen er der tale om en kvindelig og en mandlig cyklist - muligvis i 40'erne. Den kvindelig cyklist skulle være politibetjent.

Kender du de to cyklister - så skriv i kommentarfeltet herunder. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App