Tim Nielsen snupper prisen som årets murer: Et kæmpe skuldeklap

En murer- og kloakmester fra Orup nær Faxe har vundet titlen som årets murer.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Hvert år bliver årets håndværkere fundet blandt et hundrede håndværksvirksomheder i hele landet.

Kloak- og murermester Tim Nielsen, som har en afdeling i Orup nær Faxe, blev selv indstillet til prisen som årets murer med flere end fem ansatte. Og den vandt han blandt seks finalister i alt.

- Det er super, og jeg ser det som et kæmpe skuldeklap. Det er en pris, vi er meget stolte af, siger Tim Nielsen til TV ØST.

Intern konkurrence om gode kundeanmeldelser

Det er kunderne på hjemmesiden ’Anmeld Håndværker’, som har været med til at nominere 102 håndværksvirksomheder. Her har kunderne vurderet håndværkerne efter parametre som pris, troværdighed, kvalitet og oprydning.

Det har skabt en intern konkurrence hos muremester Tim Nielsen og hans ansatte. De har internt konkurreret om at få de bedste anmeldelser fra deres kunder. 

Her bliver Tim Nielsen kaldt op på scenen.
Her bliver Tim Nielsen kaldt op på scenen.
Foto: Årets Håndværker
Ved awardshowet fik Tim Nielsen følgeskab af sin syv murersvende.
Ved awardshowet fik Tim Nielsen følgeskab af sin syv murersvende.
Foto: Årets Håndværker

Og ifølge Tim Nielsen har den fælles indsats gjort, at de har vundet titlen som årets murer. Derfor havde han taget syv svende med til prisuddelingen. 

- Titlen betyder rigtig meget for os, og det betyder, at vi får lidt reklame. Men det gør også, at vi har en kæmpe motivation for at gøre det endnu bedre, så vi kan komme med til næste år, siger Tim Nielsen.

De 102 virksomheder, som gik videre til finalen som årets håndværkere, dystede i 17 forskellige kategorier som for eksempel Årets El-installatør, Gulvmand og Husbygger.

Det var en professionel fagjury, som udpegede vinderne i de enkelte kategorier, og de uddelte priserne ved et stort awardshow tirsdag den 4. april i Cirkusbygningen i København.