Stor eftersøgning: Mand frygtes faldet over bord fra motorbåd

Redningshelikoptere forsøgte onsdag at finde en person, der frygtes faldet overbord fra sin motorbåd.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Både en dansk og en svensk helikopter forsøgte søndag aften at finde en person, som man frygter er faldet i vandet fra sin motorbåd.

Vagtholdsleder Michael Horn fra Forsvarets Operationscenter fortæller, at man fandt en motorbåd drivende i Faxe Bugt søndag.

Mand sejlede ud fra Ishøj

I båden fandt man nogle personlige genstande. På baggrund af dem blev mandens pårørende kontaktet, og de oplyser, at han sejlede ud fra Ishøj lørdag omkring klokken 16.

- Det er på nuværende tidspunkt uvist, hvor manden er. Men der er selvfølgelig den risiko, at han er faldet i vandet i et område ud for den sydligste del af sundet, siger Michael Horn.

Søndag aften leder mange efter den forsvundne mand.

Både en dansk helikopter, en svensk helikopter, og et propelfly fra Hjemmeværnet søger efter manden fra oven. To fartøjer fra Marineværnet, et patruljefartøj og yderligere en båd hjælper til.

Vil gerne høre fra folk, der har set båden

Forsvaret vil i forbindelse med eftersøgningen gerne høre fra personer, der kan have set motorbåden.

- Vi leder efter en nål i en høstak, fordi det er uvist, hvor personen eventuelt er faldet over bord, og hvor langt han er drevet. Så hvis nogen skulle have set båden på vandet i tidsrummet mellem lørdag klokken 16 og søndag, må de meget gerne kontakte Forsvarets Operationscenter, siger vagtholdslederen.

Hvis man mener at have set motorbåden, kan Forsvarets Operationscenter kontaktes på 72 85 00 00.