Statsministeren på støttetur

Statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) besøger onsdag Haslev for at bakke op om de lokale socialdemokratiske kandidater. Gør det indtryk på dig?

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Selv om det lige nu gælder valget i kommunerne, så er der også lidt at se til for folketingspolitikerne lige nu. De har travlt med at rejse landet rundt for at bakke op om deres partifæller, og onsdag gælder det Haslev for statsminister Helle Thorning-Schmidt (S).

Men hjælper det overhovedet noget, at de kendte ansigter fra Borgen kigger ud i lokalområderne? Gør det indtryk på dig, gør det de lokale kandidater mere troværdige, eller hvad mener du? Giv din mening til kende i kommentarfeltet nedenfor.

Her kan du se programmet for Helle Thorning-Schmidts besøg 6. november fra klokken 12.30 til 13.30:

  • Vibeengskolen (byggeri under færdiggørelse)
    Ankomst klokken 12.30 Søndermarken 1, 4690 Haslev. Besøg på byggepladsen, hvor modtagelseskomiteen består af skoleleder Marianne Svane, seniorkonsulent John Birkegaard (tilsynsførende med byggeriet) og borgmester Knud Erik Hansen (S).
  • Uddannelsescampus Haslev
    Ankomst klokken 13.00 til Skolegade 21, 4690 Haslev. Deltagere: campuskoordinator Christian Friederichsen, borgmester Knud Erik Hansen, andre socialdemokratiske byrådskandidater, elever, ledere m.fl. fra campus og enkelte andre.