Skøn video: Se de glade festivaldeltagere

Der blev festet igennem, da Karise Efterskole torsdag var vært for deres første teaterfestival. Skolen vil gerne åbne verden for deres elevgruppe.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Ca. 200 glade deltagere festede, legede, dansede og fik fortalt historie, da Karise Efterskole torsdag afholdt deres første teaterfestival, som de har valgt at kalde FreakOut Festival.

"Vores elever kan noget helt specielt, når de får lov til at udtrykke sig med teater og performance. Selvom man ikke har et sprog, kan man sagtens vise en masse med kroppen," udtaler skolens kommunikationsmedarbejder Jeppe Busk. I følge ham er drama et fantastisk redskab til at fremme og udvikle elevernes kompetencer. 

Vil gerne åbne verden

Efter en velsoverstået festivaldag har efterskolen fået blod på tanden til at starte en tradition og gøre det igen næste år.

"Vi vil gerne åbne verden for vores elevgruppe og har en ide om at invitere nogle norske eller svenske unge med særlige behov til at komme og vise hvad de kan. Der findes mange musikfestivaler for vores elevgruppe, men der er ikke så mange deciderede teaterfestivaler som den vi forsøger at få sat i gang," udtaler Jeppe Busk.

Se video fra festivalen herunder:

Festivalen er lavet af KariseOrgansationen, som består af Karise Efterskole med 80 elever, STU kariseuddannelsen, bostedet Forkanten og Kulturhuset Leopold, som er en socialøkonomisk virksomhed.