Sigtet for hærværk mod flere biler - spor i sneen førte direkte til gerningsmanden

En stribe parkerede biler i Haslev har i ugens løb fået smadret sideruder. Ved hjælp af bilspor i sneen fandt politiet gerningsmanden.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den smukke, hvide sne har de seneste dage skabt trafikale udfordringer og glæde hos kælkeglade børn og voksne.

Den har tilsyneladende også hjulpet Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi med at finde frem til en 19-årig mand, som i denne uge har begået hærværk mod otte parkerede biler i Haslev.

Den første anmeldelse gik på en bil på Skolegade, som havde fået smadret en siderude. Da politiet ankom, blev yderligere to biler fundet på vejen med smadrede ruder. Politiet fandt også bilspor i sneen, som viste sig at være begyndelsen på den 19-åriges hærværksrute.

Sporene ledte politiet til Hørvænget og Hvedevænget, hvor yderligere biler med smadrede ruder blev opdaget. Sporene i sneen endte ved en adresse i et villakvarter.

Løsladt efter afhøring

Manden blev anholdt natten til onsdag, og i løbet af dagen modtog politiet anmeldelser om yderligere to biler, der holdt parkeret på Lysholm Allé og Nygade, som havde fået knust en siderude.

Den 19-årige mand er sigtet for hærværk mod alle bilerne. Han blev løsladt efter at være blevet afhørt på politistationen.