Røverioffer: Han skal bare findes

Kvinden, der i januar blev udsat for et røveri i Haslev, håber, at et nyt overvågningsbillede af gerningsmanden kan lede frem til, at han bliver fanget.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Pernille Pedersen og hendes 10-årige stedsøn blev den 6. januar ofre for et groft røveri i Haslev. Gerningsmanden er stadig på fri fod, men et netop offentliggjort overvågningsbillede styrker hende i troen på, at han på et tidspunkt bliver identificeret.

- Man går med en frygt hver dag. Jeg satser dog på, det hjælper, at der er fokus på det, og at han er fremme i medierne. Han skal bare findes, siger Pernille Pedersen.

Det var foran byens Netto, hvor de forinden havde været på indkøb, at en fremmed mand satte sig ind i deres bil. Her truede han med en kniv og tvang dem til at køre til 4 forskellige pengeautomater for at hæve kontanter.

Sigtede den forkerte

Kort efter røveriet blev en 38-årig mand anholdt. Han er dog efterfølgende blevet løsladt igen. Politiet vil på nuværende tidspunkt ikke gå nærmere ind i, hvorfor de i første omgang sigtede den forkerte i sagen.

- Jeg kan ikke give nogen detaljer, men der er tale om en person, hvor mistankegrundlaget havde en karakter, så han blev varetægstfænglset på det tidspunkt, siger Søren Ravn-Nielsen, der er vicepolitiinspektør ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

Ved du noget?

Gerningsmanden beskrives som følgende:

  • Mand
  • Dansk
  • 30-35 år
  • Brune pletter i ansigtet
  • Skæve tænder i overmunden
  • Sort jakke og hue

Ved du noget, kan du kontakte politiet på 1-1-4.