¨

Rockerfest medfører visitationszone i Haslev

Foto: TV ØST

Den nyetablerede rockergruppe Gremium MC holder lørdag fest i Haslev, og det får politiet til at indføre visitationszone i byen i et døgn.

Lørdag holder Gremium MC angiveligt stor åbningsfest i Haslev, og det får politiet til at indføre visitationszone i dele af byen fra lørdag klokken 12 til søndag klokken 12. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

- Gennem vores efterretninger ved vi, at Gremium MC denne lørdag skal holde stor åbningsfest. Vi har derfor på baggrund af den spændte situation i Haslev mellem den nyetablerede rockergruppe Gremium MC og rockergruppen Bandidos vurderet, at der er en øget risiko for, at nogen i det område, vi opretter visitationszone i, kan finde på at bære våben. For at forebygge eventuelle strafbare handlinger, der kan være til fare for personers liv eller helbred, vælger vi derfor at indføre visitationszonen i de nævnte 24 timer, siger politidirektør Lene Frank.

Visitationszonen omfatter et område afgrænset af krydset ved Lysholm Allé og Lysholm Skolevej – mod syd til Teestrupvej – mod øst ad Teestrupvej til Troelstrupvej – nordøst ad Troelstrupvej til Søndergade til krydset Søndergade og Tingvej – mod nord ad Tingvej og Ringstedvej mod vest til krydset Tingvej og Vester Ringvej – ad Vester Ringvej mod syd til vådområde ud for Hestehave – langs åen mod syd til Lysholm Allé og derefter mod vest ad Lysholm Allé til krydset ved Lysholm Skolevej.

Politiet vil være ekstra synligt til stede i Haslev som følge af åbningsfesten.

02:55 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App