Politiet søger vidner i voldssag mod familiefar

Politiet vil gerne i kontakt med vidner til et overfald i Karise i begyndelsen af november, hvor en familiefar blev slået ned i sit eget hjem.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den 5. november i år blev en 49-årig familiefar slået ned af ukendte gerningsmænd i sit hus på Bredgade 12 i Karise. Klokken 22.50 bankede det på bagdøren, og den 49-årige lukkede op i den tro, at det var hans kone, der havde glemt nøglen.

I stedet stod der 2 mænd, der uden videre forklaring overfaldt den 49-årige med adskillige knytnæveslag i ansigtet, så han mistede bevidstheden. 10 minutter senere kom hans kone hjem og fandt ham forslået og bevidstløs.

Vidne så 2 mænd

Et vidne i nærheden så 2 mænd ankomme den 5. november klokken 22.50 i en formentlig sølvgrå Golf 2. De parkerede i Søndergade og gik ind på adressen Bredgade 12. Mændene beskrives som:

  • A: 20-25 år, 175-180 centimeter høj, almindelig til ranglet bygning, kort tæt mørkt hår, blå eller grønne øjne, dansker, iført sort joggingtrøje uden hætte med 3 striber i gul, grøn og rød samt blå cowboybukser.
  • B: 25-30 år, 185-190 centimeter høj, markeret ansigt, dansk, iført grå joggingtrøje.

Forsvandt i høj fart

Kort efter kom de 2 mænd ud igen og kørte væk i Golfen i høj fart i retning mod Køgevej.

Politiet vil gerne i kontakt med de 2 mænd samt vidner eller borgere, der kan have oplysninger til sagen – store som små. Eksempelvis oplysninger om gerningsmænd eller bilen ud fra signalementet.

Kontakt Faxe Nærpoliti ved politiassistent Lars Jensen på 22 23 25 70.