¨

Politiet søger vidner i voldssag mod familiefar

Foto: TV ØST

Politiet vil gerne i kontakt med vidner til et overfald i Karise i begyndelsen af november, hvor en familiefar blev slået ned i sit eget hjem.

Den 5. november i år blev en 49-årig familiefar slået ned af ukendte gerningsmænd i sit hus på Bredgade 12 i Karise. Klokken 22.50 bankede det på bagdøren, og den 49-årige lukkede op i den tro, at det var hans kone, der havde glemt nøglen.

I stedet stod der 2 mænd, der uden videre forklaring overfaldt den 49-årige med adskillige knytnæveslag i ansigtet, så han mistede bevidstheden. 10 minutter senere kom hans kone hjem og fandt ham forslået og bevidstløs.

Vidne så 2 mænd

Et vidne i nærheden så 2 mænd ankomme den 5. november klokken 22.50 i en formentlig sølvgrå Golf 2. De parkerede i Søndergade og gik ind på adressen Bredgade 12. Mændene beskrives som:

  • A: 20-25 år, 175-180 centimeter høj, almindelig til ranglet bygning, kort tæt mørkt hår, blå eller grønne øjne, dansker, iført sort joggingtrøje uden hætte med 3 striber i gul, grøn og rød samt blå cowboybukser.
  • B: 25-30 år, 185-190 centimeter høj, markeret ansigt, dansk, iført grå joggingtrøje.

Forsvandt i høj fart

Kort efter kom de 2 mænd ud igen og kørte væk i Golfen i høj fart i retning mod Køgevej.

Politiet vil gerne i kontakt med de 2 mænd samt vidner eller borgere, der kan have oplysninger til sagen – store som små. Eksempelvis oplysninger om gerningsmænd eller bilen ud fra signalementet.

Kontakt Faxe Nærpoliti ved politiassistent Lars Jensen på 22 23 25 70.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App