Politiet søger vidner: Så du spøgelsesbilisten?

Politiet søger vidner, der har set en spøgelsesbilist på Sydmotorvejen mellem Tappernøje og Rønnede søndag aften.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi søger vidner til en spøgelsesbilist, der søndag aften pludselig kom kørende mod kørselsretningen på Sydmotorvejen mellem Tappernøje og Rønnede.

Føreren af bilen er en 67-årig kvinde fra Lolland. Hun kørte søndag aften i en mindre sort bil i nordgående retning i det sydlige spor mellem klokken 22.00 og 22.30. Kort efter blev kvinden anholdt af politiet, efter hun havde påkørt en patruljevogn, som blev brugt som afspærring for at stoppe kvinden.

Læs også
Påvirket spøgelsesbilist varetægtsfængslet i to uger
Læs også
Påvirket spøgelsesbilist varetægtsfængslet i to uger

Politiet søger vidner, som kørte i sydgående retning ad Sydmotorvejen mellem Rønnede og Farøbroen, og som har truffet spøgelsesbilisten, som kørte mod nord i det sydgående spor.

- Det, vi i første omgang er interesseret i, det er jo særligt dem, som kører sydgående, siger Thomas Klein, der er fungerede politikommissær ved lokalpolitiet i Vordingborg.

- Det, der for nuværende er vores fokusområde, det er at få belyst, hvem der har været udsat for en fare, og er der noget elektronisk materiale, herunder video, som kan belyse det, så er det jo en interesse for os.

Kvinden er sigtet for spiritus- og narkokørsel samt for at forvolde skade for andre trafikanter. Hun er desuden varetægtsfængslet frem til den 29. august.

Henvendelser i sagen på telefon 114.