Politiet savner spor i grov røverisag

Der er endnu ikke kommet henvendelser fra borgere om det grove røveri i en computerforretning, der lørdag fandt sted i Karise, hvor en mand blev slået ned.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet appellerer endnu engang til borgerne om at give lyd, hvis de har set eller hørt noget til det voldsomme røveri, der i weekenden fandt sted i en computerforretning i Karise.

Lørdag morgen ved 6-tiden brød 2 personer ind i Alslev Data, men indehaverne blev alarmeret og overraskede gerningsmændene. Det medførte imidlertid, at tyveriet udviklede sig til et røveri. Den mandlige indehaver blev slået ned med noget, som, politiet regner med, er et koben, og udenfor måtte hans kone springe for livet for ikke at blive kørt ned af gerningsmændene, der flygtede fra stedet i en varebil.

Sjældent så groft

Selv om politiet lørdag bad offentligheden om hjælp, er der endnu ikke kommet nogen henvendelser fra borgerne, og det ærgrer vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen.

- Vi savner stadig den varebil, vi har efterlyst i forbindelse med røveriet. Den er vores bedste spor, så den vil vi stadig gerne høre mere om. Vi betragter sagen med stor alvor, fordi den er så grov. Det er sjældent, at vi ser så groft et røveri i vores område, siger han til TV2 ØST.

Gerninsgmændene var kørende i en hvid varebil med stjålne nummerplader med cifrene FC 97 552.

Politiet vil meget gerne høre fra eventuelle vidner på 114.