Politiet gør kæmpe narkofund på Sjælland

Fire personer er blevet anholdt i sagen og fremstilles i grundlovsforhør for lukkede døre.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

To mænd og to kvinder er blevet anholdt efter et større fund af blandt andet hash, ecstasy og amfetamin i henholdsvis Haslev og Herfølge.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet foretog tirsdag morgen ransagning af to adresser i Herfølge og Haslev for at lede efter narkotika, fordi man havde modtaget oplysninger om, at der kunne være opbevaret ulovlige stoffer på disse to adresser.

Retten i Roskilde havde forinden politiet tilladelse til ransagning på adresserne.

Med ransagningstilladelserne foretog politiet ransagninger af de to adresser, hvor der samlet blev fundet 1.016 gram amfetamin, 1.689 gram ecstasy/MDMA, 30,5 kilo hash, 178 gram kokain, 102 gram svampe, 11,5 gram ketamin samt et ifølge politiet meget stort pengebeløb i kontanter.

Politiet holder kortene tæt til kroppen

På adresserne traf politiet to kvinder på 24 og 55 år samt to mænd på 27 og 59 år, som alle fire blev anholdt som mistænkte for at have en rolle i sagen om besiddelsen af de forskellige slags narkotika samt pengene, der ifølge politiets mistanke stammer fra salg af narkotika.

Alle fire er efter afhøringer forblevet i politiets varetægt og fremstilles onsdag morgen i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde. 

De er sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om besiddelse af narkotika med henblik på videreoverdragelse til andre.

Anklagemyndigheden vil i grundlovsforhøret begære retsmødet afholdt for lukkede døre. Onsdag formiddag har politiet ikke yderligere oplysninger om sagen.

Ved grundlovsforhøret er de fire personer blevet varetægtsfængslet i tre uger fem til 10. februar.