Politiet efterlyser stadig 25-årig syrer

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi har siden mandag efterlyst en 25-årig syrisk mand, der er gået fra sit hjem i Haslev.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 25-årig autistisk mand bosiddende i Haslev har siden mandag klokken 17.00 været forsvundet fra sit hjem.

Det fik Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til at efterlyse manden på baggrund af en henvendelse fra mandens bror, som han bor sammen med i Haslev.

Men politiet har endnu ikke fundet frem til den efterlyste, selvom de har modtaget et par henvendelser.

- Vi har fået et par sporadiske henvendelser fra folk på den efterlyste. En mente at have set ham omkring Karlslunde, en anden mente at have set ham nord for Haslev, siger Anders Mikkelsen, politikommissær hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Politiet har få spor i eftersøgningen

Politiet har været ude at lede.

-  Men vi har ikke meget at gå efter, og han har heller ikke nogen telefon på sig, som vi kan registre via mobilmasterne, siger Anders Mikkelsen.

Manden er ifølge politiet autist, har næsten intet sprog, taler kurdisk. Det frygtes, at han flakker rundt, og ikke kan finde retur. Så opfordringen er, at der kigges i skure og udhuse. 

Kan have taget toget væk

Manden kan ifølge politiet have taget toget i ukendt retning og kan delvist klare sig selv, ligesom han kan føre en lille samtale.

Den 25-årige er for kort tid siden flyttet fra Haderslev til Haslev, hvilket gør at politiet også har en føler ude i området ved Haderslev.

Den 25-årige syriske mand beskrives som:

  • Spinkel af bygning
  • 190 cm høj
  • Sort hår
  • Iført lysebrun t-shirt, brun vest og brune bukser
  • Taler kurdisk

Har man oplysninger i sagen, kan politiet kontaktes på telefon 1-1-4.