¨

Politiet efter groft hjemmerøveri: Vi søger fortsat vidner

Politiets teknikere er ved at undersøge adressen, hvor en 82-årig kvinde blev udsat for hjemmerøveri og bagbundet. Foto: Torkild Svane Kraft

Natten til onsdag brød to hjemmerøvere ind hos en 82-årig kvinde og bagbandt hende. Politiet har modtaget henvendelser, men de søger fortsat vidner.

To mænd brød natten til onsdag ind hos en ældre dame på 82 år i Rønnede. De bagbandt kvinden, hvorefter de stjal hendes smykker. Politiet betegner hjemmerøveriet som værende meget groft.

Politiet blev tilkaldt onsdag formiddag og kom straks til stedet, hvorefter de har fortaget tekniske undersøgelser i håb om at finde spor efter gerningsmændende.

De bad efterfølgende også offentligheden om hjælp, hvis nogle skulle have set noget. Og politiet har da også i løbet af torsdag modtaget henvendelser, fortæller vicepolitiinspektør ved Sydsjællands og Lolland Falsters Politi, Søren Ravn-Nielsen, til TV ØST.

- Vi har fået nogle henvendelser i løbet af i dag, men det har desværre ikke givet os noget afgørende, siger han.

Opfordrer forsat til at henvende sig

Vicepolitiinspektøren siger, at man fortsat er i gang med fortage tekniske undersøgelser.

- Vi arbejder fortsat med de tekniske undersøgelser, og så håber vi, at vi kan få koblet nogle af tingene sammen til at vise noget.

Politiet ønsker dog fortsat meget gerne at høre fra folk, hvis de har bemærket noget mærkeligt natten til onsdag omkring Lindevej i Rønnede.

- Vi er fortsat meget interesseret i henvendelser fra folk, der kan have set noget eller ved noget, siger Søren Ravn-Nielsen.

Hvis man ved noget, så kan man altid kontakte politiet på telefonnummer 1-1-4.

Læs også 82-årig kvinde bagbundet af maskerede røvere ved hjemmerøveri

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App