¨

To personer i livsfare efter ulykke mellem Faxe og Rønnede

Modelfoto

To biler stødte lørdag formiddag frontalt sammen på Faxevej mellem Faxe og Rønnede. To mænd i livsfare.

To biler stødte lørdag formiddag omkring klokken 10 frontalt sammen på Faxevej mellem Faxe og Rønnede. 

En 68-årig mand fra Faxe Ladeplads mistede af ukendte årsager pludselig herredømmet over bilen og kørte over i modkørende spor og kørte frontalt ind i en modkørende bil, hvori der befandt sig tre personer.

I livsfare

Der blev tilkaldt ambulancer, redningsmandskab og helikopter til ulykkestedet. I første omgang vurderedes det, at sammenstødet var gået værst ud over den 68-årige mand - og han blev fløjet til Rigshospitalets Traumecenter, hvor han klokken 16 lørdag eftermiddag meldes i kritisk tilstand og i livsfare.  Det oplyser vagtchef Bo Georg Petersen, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

De tre personer i den påkørte bil blev kørt til behandling på Køge Sygehus.

- Men omkring klokken 14 fik vi en melding om, at føreren i den anden bil, en 82-årig mand fra Rønnede, er at betragte som værende alvorligt kvæstet og i livsfare, fortæller vagtchefen.

Læs også: To biler stødt frontalt sammen: En person alvorligt kvæstet

Derfor er han blevet flyttet fra sygehuset i Køge til Rigshospitalet. Det var to passagerer i hans bil, og de er blevet behandlet på Køge Sygehus - og skulle være sluppet heldigere fra sammenstødet.

Faxevej var indtil klokken 12 helt spærret, men blev åbnet igen efter oprydningsarbejdet, og bilinspektørens undersøgelser var færdige.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App