To personer i livsfare efter ulykke mellem Faxe og Rønnede

To biler stødte lørdag formiddag frontalt sammen på Faxevej mellem Faxe og Rønnede. To mænd i livsfare.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

To biler stødte lørdag formiddag omkring klokken 10 frontalt sammen på Faxevej mellem Faxe og Rønnede. 

En 68-årig mand fra Faxe Ladeplads mistede af ukendte årsager pludselig herredømmet over bilen og kørte over i modkørende spor og kørte frontalt ind i en modkørende bil, hvori der befandt sig tre personer.

I livsfare

Der blev tilkaldt ambulancer, redningsmandskab og helikopter til ulykkestedet. I første omgang vurderedes det, at sammenstødet var gået værst ud over den 68-årige mand - og han blev fløjet til Rigshospitalets Traumecenter, hvor han klokken 16 lørdag eftermiddag meldes i kritisk tilstand og i livsfare.  Det oplyser vagtchef Bo Georg Petersen, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

De tre personer i den påkørte bil blev kørt til behandling på Køge Sygehus.

- Men omkring klokken 14 fik vi en melding om, at føreren i den anden bil, en 82-årig mand fra Rønnede, er at betragte som værende alvorligt kvæstet og i livsfare, fortæller vagtchefen.

Læs også: To biler stødt frontalt sammen: En person alvorligt kvæstet

Derfor er han blevet flyttet fra sygehuset i Køge til Rigshospitalet. Det var to passagerer i hans bil, og de er blevet behandlet på Køge Sygehus - og skulle være sluppet heldigere fra sammenstødet.

Faxevej var indtil klokken 12 helt spærret, men blev åbnet igen efter oprydningsarbejdet, og bilinspektørens undersøgelser var færdige.